Antieke Oosterse meubelen tegen zeer scherpe prijzen

Antieke Oosterse meubelen uit China zijn zeer gewild. Dat heeft de prijs de afgelopen jaren flink opgedreven. Wij willen dat Oosterse meubelen voor iedereen betaalbaar zijn en daarom bieden we op Houtmijn diverse meubelen aan tegen scherpe prijzen. Prachtige dressoirs in klassieke Oriëntaalse kleuren die u kunt gebruiken als tv-meubel of kastjes voor uw glaswerk. Wat u dan ook mag zoeken, bij ons zult u het vinden. Per product vindt u in een oogopslag wat de prijs is en wat de afmetingen zijn. Als u op één van deze Oosterse meubelen klikt, dan vindt u informatie over het productiejaar, de houtsoort en in sommige gevallen zelfs in welke provincie het is gebouwd. U kunt voor uw dure villa Oosterse meubelen kopen maar als u onlangs naar uw eerste starterswoning bent verhuisd dan zijn er ook genoeg prachtige meubelen te vinden. We hebben een brede range qua prijzen aflopend van enkele duizenden euro’s tot enkele honderden euro’s. U kunt per product zien wat de verzendkosten zijn en hoeveel we er nog van in huis hebben. Sommige Oosterse meubelen zijn namelijk zo bijzonder dat ze zeer beperkt leverbaar zijn. Wacht er daarom niet te lang mee want u wilt deze mooie artikelen niet aan u voorbij laten gaan. Hebt u een klassiek interieur? Dan past een Chinese dressoir of kast waarschijnlijk goed bij uw antieke meubelen!

Onze Oosterse meubelen zijn enig in hun soort

Niet alleen verkopen we antieke meubelen uit de vorige eeuw, sommige Oosterse meubelen zijn in deze eeuw vervaardigd. Maar u zult hier geen massaproductie aantreffen. We hebben bewust gekozen voor een bepaalde exclusiviteit. U wilt immers bijzondere kamers in uw eigen huis creëren. U moet zich geheel op uw gemak voelen in uw eigen huis. Daarom is het uitzoeken van meubelen een belangrijk klusje. Via onze website kunt u samen met uw partner alle Oosterse meubelen bij langsgaan terwijl u op de bank zit. Natuurlijk kunt u uw selectie aanpassen door bepaalde Oosterse meubelen te selecteren zoals:

  • Salontafels,
  • Boekenkasten,
  • Of bijzettafels.

Als u de Oosterse meubelen hebt gevonden die u wilt bestellen dan kunt u dat beter nu doen dan morgen, anders loopt u de kans dat het is uitverkocht. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaal via een online betaalservice. Wij accepteren betalingen via iDEAL of bankoverschrijving. Kunt u niet kiezen of wilt u een andere dag verder zoeken? Dan is het verstandig om een gratis account aan te maken. Want het is vervolgens mogelijk om een verlanglijstje bij te houden. Verwijder meubelen die u toch niet besluit te kopen en zet er nieuwe artikelen op. U kunt bestellen wanneer u maar wilt, 24 uur per dag!

We bieden meubels in uiteenlopende stijlen aan

Naast Oosterse meubelen vindt u diverse andere meubelen zoals lounge tuinmeubelen, banken en fauteuils en diverse stijlen. Voor een industrieel, klassiek of juist modern ingericht huis zijn er wel prachtige meubelen te vinden. Wilt u weten hoe deze meubelen staan in een gevulde kamer? Kijk dan op Facebook, Twitter en Google+. U vindt er prachtige sfeerimpressies met onze producten. Tevens bieden we regelmatig scherpe kortingen aan op onze meubelen. Uiteraard kunt u deze aanbiedingen in de gaten houden via de sociale media maar ook door u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en volg het laatste nieuws zoals kortingen en nieuwe producten. U vindt op de website vele gegevens en informatie over het bestelproces en onze werkwijze. Maar als u toch nog een vraag hebt dan zijn we telefonisch en via de mail te bereiken. We leveren topkwaliteit tegen bodemprijzen!