Altijd al een vliegtuig willen volgen? Dat kan nu via vluchtvolgen.nl

Als je dicht bij een vliegveld in de buurt woont, dan kun je de vliegtuigen prima ontwaren, maar anders zijn het vaak kleine objecten met een streep er achter. Je had vroeger dan ook geen idee waar het vliegtuig vandaan kwam of waar het naar toe ging. Voor de meeste mensen is dat geen enkel probleem. Mensen leven niet met hun hoofd omhoog en of er nu wel of niet allemaal vliegtuigen in de lucht over hun hoofd vliegen, dat zal hun een zorg wezen. Maar voor andere mensen is het wel van belang. Vliegtuigspotters bijvoorbeeld mogen graag omhoog kijken. Maar als een vliegtuigspotter een vliegtuig spot, dan weet hij/zij nog niet wat voor een soort machine het is. Hij/zij weet ook niet hoe snel het vliegtuig vliegt of hoe hoog. Tevens is er geen kennis betreffende het vertrekpunt en het aankomstpunt. Het enige wat je dus nog steeds ziet is een klein object in de lucht. Maar dat is verleden tijd. Via vluchtvolgen.nl kun je namelijk het vliegtuig volgen. Dat betekent dat je via het internet kunt kijken waar de vlucht vandaan komt en waar het naar toe gaat. Maar je kunt niet alleen het vliegtuig volgen. Je kunt ook allerlei extra informatie ontdekken. Hierbij kun je denken aan:

  • Vluchtnummer
  • Luchtvaartmaatschappij
  • Geplande vertrek- en aankomsttijden
  • Actuele vertrek- en aankomsttijden
  • Aantal kilometers afgelegd
  • Totaal aantal kilometers van de vlucht
  • Hoogte van het vliegtuig
  • De snelheid
  • Wind
  • Temperatuur

Dit is natuurlijk de droom van elke vliegtuigspotter. Dus mocht je graag in een weiland staan om daar de lucht te inspecteren, dan is vluchtvolgen.nl natuurlijk een perfecte aanvulling. Je kunt de website gewoon op je smartphone openen. Dus via wifi, 3G of 4G heb je altijd en overal toegang. Dat betekent dat je dus altijd en overal een vliegtuig kunt volgen. Daarnaast is het helemaal gratis, want je hoeft verder geen APP te downloaden. Dus ben je een fervente vliegtuigspotter, aarzel dan niet en ga het vliegtuig volgen via het internet. Dit geeft het spotten een hele nieuwe dimensie.

Vliegtuig volgen ook als je geen vliegtuigspotter bent

Zoals gezegd vinden de meeste mensen het wel prima wat er allemaal boven hun hoofd gebeurt. Dat betekent dat er voor hen geen reden is om een vliegtuig te volgen. Maar op het moment dat je te maken hebt met een vlucht die voor jouw relevant is, dan wordt het natuurlijk wel interessant om een vliegtuig te volgen. Stel dat je iemand van het vliegveld moet halen. De persoon in kwestie kan jou van te voren vertellen hoe laat het vliegtuig aankomt. Maar deze informatie is altijd gebaseerd op de geplande aankomsttijd. Op het moment dat de vlucht vertraging oploopt, dan weet de persoon dat vaak niet en als hij/zij het al weet, dan kan hij/zij jou daar niet van op de hoogte stellen. Dit kan hij pas doen nadat het vliegtuig landt. Maar als je zelf het vliegtuig gaat volgen, dan kun je precies in de gaten houden of alles goed gaat. Op deze manier kun je dus ook direct zien of de vlucht op tijd zal arriveren. Je kunt ook zien of de vlucht bijvoorbeeld wind mee heeft en daardoor iets eerder aankomt. Dit is ideaal, want zo kun je je eigen rit naar het vliegveld perfect timen waardoor je je eigen wachttijd op het vliegveld kunt minimaliseren.

Kom snel naar de website en volg je vlucht

Dus of je nou vliegtuigspotter bent of niet, een vliegtuig volgen kan altijd en het is helemaal gratis via vluchtvolgen.nl.