Afvallen zonder hongergevoel met een Bio HCG kuur

orthokliniekadvies - Bio hcg kuurVoor veel mensen is afvallen bijna een obsessie. Een van de redenen waarom het vaak zo obsessief wordt is het welbekende jojo effect. Als je immers één keer goed kon afvallen, dan zou er geen reden zijn om er obsessief mee bezig te zijn. Nadat je bent afgevallen is het immers klaar. Het jojo effect zorgt er juist voor dat je na het afvallen even snel (of nog sneller) weer aankomt. De frustratie zorgt ervoor dat je weer gaat lijnen en als dit maar lang genoeg door gaat dan wordt je gewicht, afvallen en aankomen vanzelf een obsessie. Om deze obsessie te voorkomen is het dus verstandig om af te vallen op een manier die het jojo effect voorkomt. Een groot probleem met veel diëten is het honger gevoel. Als je tijdens een dieet veel honger ervaart, dan weet je al dat je niet goed bezig bent. Je bent jezelf aan het uithongeren en je lichaam neemt na je dieet als het ware wraak. Zodra je na een honger dieet weer gaat eten, dan gaat je lichaam alles opslaan uit voorzorg. Ook al krijg je genoeg binnen, dan nog maakt het lichaam reserves aan en daardoor krijg je alle kilo’s net zo hard weer terug. De kunst om blijvend af te vallen is dus door een dieet te volgen waarbij je je zelf niet uithongert. Je moet je hongergevoel dus uitschakelen. Op deze manier heeft je lichaam vrede met je dieet en zal het na je dieet niet alle inkomende vetten opslaan. Een dergelijk dieet waarbij je geen honger gevoel hebt is de Bio HCG kuur.

Wat is een Bio HCG kuur?

Een Bio HCG kuur is een volledig biologische kuur. De Bio HCG kuur duurt 24 dagen en wordt gevolgd door een stabilisatieperiode. Tijdens deze periode kun je nog altijd doorgaan met afvallen. Het geheim van de Bio HCG kuur is dat je hongergevoel onderdrukt wordt. Elk dieet werkt in principe hetzelfde. Je eet minder dan je nodig hebt, waardoor je reserves verbrand worden. Hierdoor val je af. Probleem hiermee is dat je te weinig eet en daardoor ervaar je honger. Omdat je te weinig eet, zal het lichaam voorzorgsmaatregelen nemen wat op den duur dus tot het jojo effect leidt. De Bio HCG kuur voorkomt het hongergevoel. Op deze manier zal het lichaam niet in veiligheidsmodus gaan en dus na het dieet ook geen nieuwe reserves aanmaken. Verder is een dieet vaak lastig vol te houden. De Bio HCG kuur is gemakkelijk vol te houden omdat je geen honger ervaart. Tevens is het dieet op maat geschreven en dus hoef je alleen maar de stappen van het dieet te volgen. Deze regelmaat zorgt ervoor dat je de Bio HCG kuur gemakkelijk vol kunt houden. In principe is de Bio HCG kuur voor iedereen geschikt. Mocht je wel een aandoening hebben of twijfels hebben, dan is het raadzaam om je arts te raadplegen alvorens je start met de Bio HCG kuur.

Wat kun je verwachten van de kuur?

Als je gebruikt maakt van het hierboven beschreven dieet, dan kun je in ieder geval vier dingen verwachten:

  1. Een op maat geschreven dieet
  2. Een maximaal resultaat in 24 dagen
  3. Kwaliteit
  4. Het bijgeleverde boekwerk (met duidelijke uitleg) ‘Beter in Balans’

Je kunt de kuur bestellen via de website orthokliniekadvies.nl. Via het bijgeleverde boek kun je precies stap voor stap lezen hoe je het maximale resultaat kunt behalen. Afvallen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn en het hoeft al helemaal geen obsessie te worden.