Aerial tissue in Nederland

Aerial tissue in NederlandAerial tissue is een sport die steeds meer in opkomst is. Mede door tv-programma’s als Got Talent wordt aerial tissue in Nederland steeds populairder. Nu kun je ervoor kiezen om een aerial tissue act in te huren voor je feest of evenement. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze sport zelf te beoefenen. In de meeste gevallen kun je aerial tissue in Nederland leren bij een circusvereniging, of je gaat op zoek naar een gespecialiseerde docent en volgt daar lessen of workshops bij. 

Neem contact op met Kelly de Vos voor aerial tissue in Nederland 

Aerial tissue is een vorm van luchtacrobatiek waarbij gebruik wordt gemaakt van lange doeken die aan het plafond of aan een kraan zijn vastgemaakt. De atleet hangt hoog in de lucht in deze doeken en haalt daarmee verschillende acrobatische trucs uit. Door de jaren heen is aerial tissue in Nederland steeds populairder geworden. Er zijn verschillende verenigingen en speciale sportscholen waar je deze vorm van acrobatiek kunt leren beoefenen. Ook op feesten en evenementen zijn aerial tissue acts geliefd. Zo’n acrobatische act is natuurlijk een adembenemende en fantastische voorstelling. Wanneer je op zoek bent naar een act met aerial tissue in Nederland, neem dan contact op met Kelly de Vos. Kelly de Vos is jaren geleden begonnen met earial tissue en turnen. Zij heeft uiteindelijk meegedaan aan Holland’s Got Talent en heeft tijdens de liveshows de vierde plaats bereikt. Sindsdien heeft Kelly meegereisd met circus Renz en heeft ze internationaal talloze optredens gedaan met haar doeken. Tegenwoordig doet ze nog steeds aan aerial tissue en kun je contact met haar opnemen voor onder andere: 

  • Aerial tissue shows 
  • Aerial hoops shows 
  • Circusacts 
  • Lessen 
  • Workshops 

Je kunt dus voor je eigen feest of evenement een show van Kelly de Vos boeken. Zij komt dan speciaal voor jou en je gasten een bijzondere show geven. Door haar jarenlange ervaring met aerial tissue in Nederland en ervaring met het geven van shows, kan ze precies inspelen op de situatie en het publiek. Zo zorgt Kelly er samen met jou voor dat je gasten een onvergetelijke show te zien krijgen op je feest. Denk bijvoorbeeld aan een betoverende tissue act voor op je bruiloft, of een spannende act voor op een evenement of een festival. Of de act nu binnen of buiten gedaan moet worden, alles is mogelijk. De doeken kunnen aan het plafond of aan een constructie gespannen worden, dus een act in de open lucht is ook geen probleem. Naast aerial tissue kun je ook voor een act met aerial hoops terecht bij Kelly. In plaats van lange doeken, wordt er een grote hoepel gebruikt die aan het plafond hangt. Ook hiermee zijn een aantal adembenemende acrobatische kunsten uit te halen. Een perfecte act om je gasten een onvergetelijke avond mee te bezorgen dus. 

Boek nu jouw act of workshop bij Kelly de Vos 

Als jij dus ook zo’n betoverende act met aerial tissue in Nederland wilt boeken voor jouw feest of evenement, neem dan contact op met Kelly de Vos. Kelly de Vos is de expert op het gebied van aerial tissue in Nederland. Ook wanneer je zelf luchtacrobatiek met doeken of hoepels wilt leren, kun je bij Kelly de Vos terecht. Kijk op http://kellydevos.net/aerial-tissue-nederland/ voor meer informatie of neem contact op voor de mogelijkheden. Wanneer het om een act gaat, bespreekt Kelly graag met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe de act speciaal voor jouw feest of evenement wordt vormgegeven. Zo ben je ervan verzekerd dat je gasten een onvergetelijke show te zien krijgen.