4 tips om te snel klaarkomen te voorkomen

Ongeveer 40% van de mannen heeft last van te snel klaarkomen. Dit betekent in de praktijk vaak dat de man klaarkomt voordat de vrouw klaarkomt. Het is daardoor dus vooral een probleem voor de vrouw. Daardoor krijgt de man vaak last van zijn zelfvertrouwen, omdat hij niet in staat is om de vrouw op de juiste wijze te bevredigen. Het kan ook heel extreem zijn als de man bijvoorbeeld na minder dan 1 minuut al klaarkomt. Het kan ook zo zijn dat de man na 10 of 20 minuten klaarkomt en dat dit als te snel wordt ervaren. Er is dus ruimte voor interpretatie wat als te snel klaarkomen geldt. Als een vrouw immers binnen een paar minuten meerdere keren klaarkomt, dan hoeft een man het bij wijze van spreken maar 10 minuten vol te houden. Maar als een vrouw een half uur nodig heeft om haar climax te bereiken, dan is alles onder een half uur dus al te snel. Hoe het ook zij, je kunt verschillende dingen doen om te voorkomen dat je te snel klaarkomen gaat. De volgende tips kun je zelf uittesten in de slaapkamer en vergen weinig extra inspanning.

  1. Als man zijnde voel je je orgasme vaak op tijd aankomen. Een orgasme overkomt je dus niet. Dat betekent dat je een bepaalde mate van controle hebt over je orgasme. Dus als je seks hebt met je partner en je voelt dat de climax nadert, neem dan even een pauze. Het is tevens verstandig om je geest te richten op iets a-seksueels. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een voetbal wedstrijd of iets wat op je werk is gebeurd. Het gaat erom dat je de directe opwinding tempert en jezelf de gelegenheid geeft om het langer vol te houden. Zodra je voelt dat het naderende orgasme volledig is verdwenen, dan kun je weer verder gaan. Dit proces kun je blijven herhalen tot het moment is aangebroken dat je zelf beslist dat je wel wilt klaarkomen.
  2. Een andere methode om te snel klaarkomen te voorkomen is het knijpen in de penis. Zodra je het orgasme voelt naderen, dan knijp je even flink in de penis en daarmee schrik je het orgasme als het ware af. Iets minder comfortabel dan optie 1, maar zeer effectief
  3. Het is altijd belangrijk om er over te praten met je partner. Als je te snel klaarkomt, dan zal je die ervaring meenemen naar de volgende vrijpartij. Dat zorgt voor extra stress. Die stress kan ertoe leiden dat je juist te snel klaarkomen gaat en zo kom je in een neerwaartse spiraal terecht. Praat daarom altijd met je partner.
  4. Gebruik medicijnen om te snel klaarkomen te voorkomen. Meer hierover lees je hieronder.

Medicijnen om te snel klaarkomen te voorkomen

Mochten de opties 1 tot en met 3 niet werken, dan kun je een medicijn gebruiken om te snel klaarkomen te voorkomen. Je kunt hiervoor 2 medicijnen gebruiken. Het eerste medicijn is Priligy. Dit medicijn bevat dapoxetine. Deze stof kan ervoor zorgen dat het orgasme wordt uitgesteld. Het tweede medicijn is Emla crème. Deze crème maakt de huid van de penis minder gevoelig en een minder gevoelige penis heeft langer tijd nodig om tot een orgasme te komen.

Bestel je medicijnen na een consult via onlinemedicijn.com

Het is niet nodig om deze medicijnen via je dokter te verkrijgen. Je kunt ze bestellen via onlinemedicijn.com. Na een consult met een online dokter, kun je het product van je keuze bestellen. Let er op dat de prijzen inclusief het consult zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

onlinemedicijn.com